menu

SACRED MANIFESTATION 2020 IMMERSION

De vraag is niet of jouw dromen manifesteerbaar zijn, de kunst is hoe jij je dromen tot manifestatie brengt. En de techniek die ik ‘Sacred Manifestation’ noem is de sleutel tot die kunst.

* Leer hoe je het nieuwe jaar kunt vormgeven vanuit met de formule van sacred manifestation.

* Dagelijkse Yoga Sessies die je klaarstomen voor het jaar van jouw dromen!

* Maak een duidelijk plan om je mooiste doelen en dromen te verwezenlijken.

BEWUST JE LEVEN VORMGEVEN

Heb jij ook weleens gewenst dat je een ‘hoe kan ik het leven van mijn dromen gemakkelijk manifesteren’ handboek bij de geboorte had gekregen? Laten we eerlijk zijn – wie niet. Het manifesteren van je droomleven kan af en toe behoorlijk ingewikkeld zijn. Nadat je de grote lijnen hebt weten uit te stippelen en neer te zetten, hoe zorg je er dan voor dat je ook de juiste details manifesteert?  

Het kan demotiverend werken wanneer de grote lijnen wel lukken, maar het moeizaam is de gewenste invulling aan te trekken. En dan neemt het hoofd al gauw een loopje met de gedachten en vraag jij je af of bewust manifesteren en de moeite die je daarvoor moet doen überhaupt wel zin heeft. 

Herkenbaar? 

Manifesteren gaat niet over of je goed genoeg, waardig genoeg, slim genoeg of [vul maar in] genoeg bent. En door te weten wat je naar je toe wilt trekken heb je niet automatisch een garantie op het manifesteren van de gewenste uitkomst. Zijn dit dingen waar jij tegenaan loopt? Dan daag ik je uit de zaken voor 2020 revolutionair anders aan te pakken en de techniek van sacred manifestation toe te passen. 

Alles is te manifesteren!

SACRED MANIFESTATION TIJDENS NIEUWE MAAN

Waarom? 

Omdat het astrologisch gezien de tijd is om naar binnen te keren en duidelijkheid te scheppen en te krijgen in wat je exact verlangt. Maar nog belangrijker (en dat willen we in lovydovy spiriland nog wel eens vergeten), bewust ruimte te maken door afscheid te nemen van alle fluff die nu de ruimte inneemt van jouw verlangen. 

En kun je alleen maar gebruik maken van sacred manifestation onder een nieuwe maan? Nope. Maar gezien dit thema en het werk dat je tijdens deze immersion gaat verrichten geeft het je intenties wel een extra boost. 

Begin jouw 2020 extra speciaal met dit All-Inclusive weekend op een inspirerende plek in de natuur. 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

– Leer yoga op een totaal andere manier kennen, als middel om jouw magie te weven. 

– Omarm je krachten en leer hoe jij je leven kunt vormgeven. 

– Leer de basis technieken van Sacred Manifestation en hoe je deze dagelijks kunt toepassen. 

– Ontdek je schaduwkanten die roet in het eten gooien en wat je hieraan kunt doen. 

– Creëren vanuit passie en verlangen in plaat vanuit denken en structureren. 

– Ervaar diverse rituelen. 

– Manifestation Magick. 

– Diepte meditaties. 

– En ja, breng structuur aan dit alles door een planning voor 2020 te ontwerpen. 

LOCATION

RESERVEREN

Tijdens het weekend wordt je volledig verzorgt door de vegetarische kookunsten van iRose. Naar aanleiding van je reservering krijg je een vervolg e-mail gestuurd met alle boekingsinformatie. Daarin staat ook het e-mail adres waarnaar je overige vragen kunt e-mailen.

In het reserveringsformulier wordt je gevraagd naar geslacht, dit i.v.m. de gedeelde slaapkamers. Je hebt bij je reservering de mogelijkheid om aan te geven of je met iemand samen reist en een kamer wilt delen, dan zorgen wij ervoor om alles o goed mogelijk passend te maken.

Tevens wordt je verzocht je eigen yoga mat mee te nemen. Wanneer jue niet over een eigen mat beschikt kun je dit in het formulier aangeven. Dan nemen wij een mat voor je mee.

* Het event gaat door bij