menu

Novitia 2023/2024

Magie. Een krachtige term die een gevoel van mystiek oproept en gelijktijdig ook veel vragen. Wat is het precies, wat kun je ermee en is het voor iedereen weggelegd?


Magie is het weven van energie door middel van het beoefenen van diverse spirituele en mystieke disciplines die kunnen reiken van meditatieoefeningen tot het uitvoeren van rituelen, en meer …


Magie vraagt je om controle te hebben over de kracht van je gedachten, zodat je levensenergie kunt doorlaten stromen, je meer bewust kunt zijn van je eigen creatiekracht en je intuïtieve gaven zo kunt ontwikkelen dat ze een bron van wijsheid worden.


MAGIE ALS LEVENSKUNST

Magie is het leven vormgeven op basis van jouw innerlijke visie, verlangen en Hoger Zielsdoel. Op zowel een aardsniveau (denk hierbij aan comfort, een goede gezondheid, liefde, balans), als op een zielsniveau (spirituele groei, transformatie, ontwikkeling en het integreren van schaduwstukken).


Het pad van magie daagt je uit om met jezelf aan de slag te gaan. Deze innerlijke groei, of je nu van nature een aanleg hebt voor magie of dat je nog in de beginschoenen staat, is nodig om zelftransformatie door te maken, zodat je dieper bij de kern kunt komen van de lessen die je in dit leven mag leren.


Dit pad leert je ook zelfvertrouwen te kweken, je creatiekracht omarmen en ervaringen die soms onmogelijk, of heel ver weg lijken te liggen, naar je toe te trekken, zodat je deze mag (be)leven. Het brengt een krachtige verandering teweeg in je denken, voelen en doen.


Klik hier voor de Novitia promotie video voor het studiejaar 2023/2024.
HET BEGIN VAN DEZE BETOVERENDE REIS

Wat is er nodig voor een ritueel? Welke invloed heeft de maan? Welke stappen neem je om ervoor te zorgen dat je magie succesvol is? Hoe breng je veranderingen aan in je mindset? Waarom bouw je een altaar en wat is er nodig voor een goede spreuk?


Novitia is de magische jaaropleiding van Ars Notoria Academia. Voor het tweede jaar op rij opent de academie haar deuren voor een kleine groep studenten die aan de slag willen met thema’s, zoals:

 • manifestatie,
 • het openen van je derde oog,
 • de taal van dromen begrijpen,
 • divinatie
 • intuitieve magie en ceremoniële magie
 • de magische cirkel
 • de opbouw van een spreuk en ritueel
 • en nog veel meer – zie de studiegids


Tijdens deze opleiding neem ik je mee op reis door de symboliek en kracht van de elementen water, aarde, lucht en vuur. Deze elementen zijn de bouwstenen van onze dimensie. Wanneer je weet hoe je met deze energieën verbinding kunt maken en ze kunt laten samenwerken met je intenties, werk je aan een stabiele fundering voor het weven van jouw unieke magie!


Wil je meer weten? De jaaropleiding, die bestaat uit 4 weekenden, 20 online lessen en een uitgebreid, begeleidend werkboek, gaat 17 nov. 2023 van start. Er is plek voor 7 studenten, dus wacht niet te lang …


Graag e-mail ik je (zonder verplichtingen) de uitgebreide studiegids toe.  Create A Magical Life,
  Aïsha Zafirah