menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

December 27, 2023 - 19:30
21:30 CET

€55.00
keyboard_arrow_up

Laat je op 27 december onder dompelen in een Volle Maan Soundbath tijdens de laatste volle maan van dit jaar. Aїsha Zafirah prikkelt de zintuigen met een diepe klankmassage voor lichaam, ziel en geest.

Tijdens dit 2 uur durende event word je begeleid in een diepe meditatie, die zorgt voor ontspanning, het kalmeren van het zenuwstelsel en helderheid van geest. Hierbij maakt Aïsha gebruik van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, drums, soundtubes, zang en nog veel meer accessoires, zoals kristallen en de magische geuren van haar zelfgemaakte crystal aura sprays.

De zuivere klanken van het soundbath balanceren de chakra’s, zuiveren het (energetisch) lichaam en ondersteunen je in het loslaten van “dingen moeten”, waardoor je tot een diepe ontspanning kunt komen.

 

Maar er is meer!
De laatste volle maan van 2023 valt, net als de eerste volle maan van 7 januari 2023, in het astrologisch teken Kreeft. Een speciaal moment, want we worden dit jaar klaarblijkelijk uitgenodigd om ons extra bewust te zijn van de energie die Kreeft ons te bieden heeft.

Kreeft, het eerste waterteken van de zodiac, heeft te maken met onze emotionele wereld en heerst over het gevoel van thuiskomen, veiligheid, kwetsbaarheid en intuïtie. Het nodigt uit om volledig thuis te mogen komen bij jezelf, jezelf te mogen zijn en toestemming te geven aan je emotie.

Aїsha ondersteunt je door middel van visualisatie en zelfonderzoek in het gepast afsluiten van 2023. Je blikt terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en wordt gestimuleerd om de kracht van dankbaarheid, ontspanningen en vertrouwen te vergroten, zodat je die energie kunt meedragen naar een nieuw jaar dat weer vol mogelijkheden en potentieel zit.

It’s time to weave your magic!

 

Dit is wat je kunt verwachten:

– Je volledig mogen aarden d.m.v. ademhalingstechnieken en bijpassende houdingen.

– Gemakkelijke oefeningen die het zenuwstelsel ondersteunen, zodat je volledig kunt ontspannen.

– Een meditatieve reis diep naar binnen, waarbij je volledig in contact mag komen met je gevoel en je innerlijke wijsheid.

– Een soundbath die lichaam en geest balanceert en een boost geeft aan energiesysteem.

– Het maken van een diepe connectie met je eigen wijsheid, magie en levenskracht en het laten stralen van je innerlijk licht.

– Uitleg over de energieën die je kunt beleven, zoals die van de maan, kristallen en geuren.

🪄 Bereid je voor door van tevoren voldoende water te drinken. Het soundbath werkt namelijk reinigend op het fysieke lichaam. Een goede vochtbalans zorgt er ook voor dat de vrijgekomen energie (denk hierbij aan je interne emoties en externe frequenties van kristallen, klanken en geuren) gemakkelijk door het lichaam kan stromen en kan uitbalanceren. Draag gemakkelijk zittende, warme kleding en neem pen en papier mee. Voel je vrij om je eigen yogamat, extra kussen of dekentje mee te nemen.

Omarm de magie van de maan en ervaar het Volle Maan Soundbath als balsem voor lichaam, geest en ziel! Een unieke manier om bewust en vol nieuwe energie 2024 in te luiden.

Details

Date:
December 27, 2023
Time:
19:30<br>21:30 CET
Cost:
€55.00
Event Category:

Venue

Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, 1721 PP Netherlands
+ Google Map