menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

February 1, 2020 - 19:00
22:00 CET

keyboard_arrow_up

Yay, we komen weer bij elkaar voor een Sistercircle XL – Treat Your Soul Imbolc editie.

Het feest van de lichtgodin Brigid, Imbolc, valt op zaterdag 1 februari. Het leek ons daarom gepast om op die dag samen te komen als zusters en draagsters van het licht. Zodat we samen de belofte van vruchtbaarheid, warmte en het aanbreken van de lente kunnen omarmen.

Heb je behoefte aan licht en ruimte om je te openen voor het nieuwe? Of verlang je naar een moment van bezinning, ontspannen en een viering van jezelf, een nieuw begin en je vrouwelijkheid?

Kom dan naar Treat Your Soul – Sistercircle XL Imbolc editie, want we toveren de studio om tot een tempel waarin we het Heilige Vrouwelijke eren en:

– het licht verwelkomen,
– Shakti laten stromen,
– overgave en ontvankelijkheid uitnodigen om op magische wijze de poort openen voor de periode van vruchtbaarheid

De cirkel wordt begeleid door Aїsha Zafirah en Inge van Nimwegen vanuit hun liefde voor transformatie, rituelen, verbinden en het Heilige Vrouwelijke. Beiden begeleiden vrouwen in hun zijn van (zelf)compassie, intuïtie, wijsheid, veiligheid en de onmetelijke kracht die in allen van ons huist. Zij zullen hun specialismen op deze avond inzetten om je op verschillende manieren op jouw reis te ondersteunen.

Meld je nu aan voor dit cadeautje aan je Zelf. Eén van overvloed, verbinding en ontspanning.

Even kennis maken

Aїsha Zafirah is kristaltherapeute, yogini, witch, energetisch therapeute en persoonlijk succescoach. Tijdens de workshop zal Aïsha je begeleiden met lichaamswerk, mindset meditaties & magisch schrijven. Hiervoor maakt zij gebruik van kristallen, etherische oliën, de kracht van magische spreuken en klanken van o.a. kristallenklankschalen, drum en zang.

Inge van Nimwegen is yogini, sensualista, shamanca, danser, masseur, coach en inspirator. Inge zal je op deze avond inspireren met lichaamswerk, dans, haar kennis van het vrouwelijke lichaam & massage.

Locatie

Studio Happy Yoga – Groningen
Tijd: 19u – 22u uur (vrouwen bij elkaar dus houd rekening met wat uitloop).
Tickets: 50,- (incl. een feestje voor je zintuigen & goodies).

Tickets zijn verkrijgbaar via happyyoga.nl

Details

Date:
February 1, 2020
Time:
19:00<br>22:00 CET

Venue

Studio Happy Yoga
Groningen, Netherlands + Google Map