menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

October 16, 2022 - 19:30
20:45 CEST

€33.00
keyboard_arrow_up

BECOMING THE ORACLE
The Soundscape Sessions – Becoming The Oracle nemen je dit seizoen mee in ‘the season of the witch’. Het is namelijk tijd om je eigen orakel te zijn!

Ontdek de reis naar de wijsheid die schuilt in je onderbewustzijn. Elke sessie heeft haar eigen thematiek waar jij je van tevoren op kunt afstemmen.

Op 16 okt bijten we de spits af met het thema Schaduw & Licht.

WAT KUN JE VERWACHTEN
Tijdens deze avond ga je aan de slag met nieuwe manieren om een bepaalde blokkade die je beleeft te transformeren. Een schaduw kan van alles zijn en kan zich uiten op elk vlak in je leven. Denk aan je gezondheid, emoties, werk, financiën, spirituele ontwikkeling, (zelf)liefde, etc.

Wat we tijdens de Soundscape Session doen is licht schijnen op de schaduw, zodat er even geen schaduwschim meer is, maar juist momentum voor inzicht en mogelijkheid tot diepe transformatie.

Je leert technieken voor het openen/trainen van je derde oog en het vertrouwen op je intuïtie en maakt kennis met verschillende orakelkaarten die de weg naar je innerlijke wijsheid verder zullen begeleiden.

Om je af te stemmen op deze sessie beantwoord je de volgende vraag: Welke schaduw kom ik in mijn leven tegen waarvan ik voel dat het tijd is deze te transformeren?

Verder zal de Soundscape Session je natuurlijk begeleiden via een meditatie en je verder helpen op je visionaire reis met klanken van o.a. de kristallen klankschalen, zodat je in diepe rust je eigen wijsheid kunt omarmen.

INFO
Zondag 16 okt. van 19:30u – 20:45u in Schoorl, €33.

Hope to see you soon for some visionary sound magic!

OVERIGE SESSIE IN OKT
The Halloween Special Edition op 30 okt. van 19:30 tot 21:30uur. €55.

Hierin vieren we dat het de tijd van het jaar is voor divinatie, rituelen en magie. Als jij je magie to the next level wilt brengen en wilt weten hoe jij je verder kunt ontwikkelen op spiritueel vlak – this one is for you. Ik beantwoord hier tevens al je witchy questions.

Details

Date:
October 16, 2022
Time:
19:30<br>20:45 CEST
Cost:
€33.00
Event Category:

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map