menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

December 13, 2023 - 19:30
21:30 CET

€69,95
keyboard_arrow_up

Een Soundbath XL onder de laatste Nieuwe Maan van 2023! Op 13 december is de ruimte in Schoorl omgebouwd tot een ‘Nieuwe Maan tempel’. Hierin kun je volledig tot rust komen onder begeleiding van de klankschalen en andere instrumenten, zang, lichte beweging en meditatie in een twee uur durende Soundscape Session. Ontdek wat 2023 je heeft gegeven, waar je dankbaar voor bent en wat je wilt vieren. Maar ook wat je los zou willen laten en waarvan je afscheid kunt nemen. Creëer een kristalhelder inzicht en krijg tijdens de donkere dagen van het jaar alvast helderheid over de reis die voor je ligt. It’s time to spark that inner magic!


Spirituele betekenis en symboliek
De Nieuwe Maan symboliseert het begin, de groei en de geboorte van nieuwe intenties. Je kunt het zien als een kosmische resetknop. De duisternis van de Maan symboliseert een leeg canvas waarop we onze dromen en verlangens voor de toekomst kunnen schilderen. Het schept de ruimte om vooruit te blikken, maar ook terug. Waardoor we de kennis van wat we al hebben meegemaakt, onderdeel kunnen laten zijn wat we bewust willen creëren. Deze maanfase moedigt aan om oude patronen los te laten, om ruimte te maken voor het komende licht. Hierdoor kun je met een open hart en geest het onbekende avontuur verwelkomen.

De Nieuwe Maan staat op 13 december in het teken Boogschutter, net als de Zon die elk jaar tussen 23 november en 21 december in dit avontuurlijke vuurteken staat. Nieuwe Maan in Boogschutter inspireert ons hart om nieuwe horizonten te vinden en wakkert de vlammen aan van onze honger naar (innerlijke) kennis en groei.

Boogschutter wordt geleid door Jupiter, de grootste planeet van ons zonnestelsel. Jupiter symboliseert geluk en expansie en werkt in op ervaringen van groei, optimisme, oneindige mogelijkheden en overvloed. Nu staat de planeet Jupiter op het moment van de Nieuwe Maan in Boogschutter nog in haar laatste paar weken retrograde. Tijdens een retrograde lijkt een planeet zich achterwaarts door de kosmos te bewegen. Doordat Jupiter retrograde zich hiermee door het vurige teken Ram beweegt, worden we uitgenodigd voor introspectie en transformatie.

Twee kosmische lichamen (Maan en Jupiter) in een vuurteken dus! Met deze energieën gebundeld worden we aangespoord om onze persoonlijke doelen en verlangens te onderzoeken, om echt te begrijpen wat ons werkelijk drijft en ​​ons af te vragen of onze ambities aansluiten bij ons authentieke zelf. Met de inzichten die je door middel van deze XL editie zult achterhalen, bereik je een kristalhelder inzicht. De perfecte afsluiting voor 2023. Zodat je met inzicht, goede ideeën en helderheid 2024 kunt starten. Vanaf het begin van het nieuwe jaar staat Jupiter ook weer ‘normaal’ en reist deze voorwaarts door het aardse teken Stier.


Verbinding maken met je innerlijke waarheid
Tijdens het Soundbath XL word je hierin begeleid. Je krijgt ruimte om te reflecteren op concepten als veiligheid, aarding, persoonlijke kracht en steun. Om inzicht te krijgen hoe deze van invloed zijn op je persoonlijke reis en waar je in 2024 naartoe zou willen bewegen. Deze avond is zo opgebouwd dat je de ruimte krijgt om op diepere lagen van je bewustzijn te werken. De rustgevende geluiden en trillingen van kristallen en Tibetaanse klankschalen, drum, tingsha, zang, geleide meditatie, ademhalingstechnieken en conscious body movement, helpen je om diep in je innerlijke wereld te duiken en verbinding te maken met de kern van wat echt belangrijk voor je is.


Neem mee
– pen en papier voor aantekeningen
– gemakkelijk zittende kleding waarin je ook soepel kunt bewegen
– heb je het snel koud, neem bijv. een sjaal en dikke sokken mee

Yogamatten, kussen, bolsters en dekentjes zijn aanwezig.


Let’s weave some exciting end of year New Moon Magic!

Details

Date:
December 13, 2023
Time:
19:30<br>21:30 CET
Cost:
€69,95
Event Categories:
,

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map

Organiser

Aïsha Zafirah

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available