menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

August 28, 2022 - 19:00
21:00 CEST

€55.00
keyboard_arrow_up

MOON MANIFESTATION MAGIC
Reis mee in de wereld van maanmagie en kristallen.

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer ik je hoe jij je manifestatiekracht een extra boost kunt geven door samen te werken met de kracht van de maan.
Elke fase van de maan is geschikt voor bepaalde handelingen, van meditatie en contemplatie, tot doelen stellen, actie nemen en rituelen uitvoeren. Wij behandelen het allemaal.

Daarnaast krijg je een overzicht mee van welke kristallen bij welke maanfase horen en deel ik met jou mijn jarenlange ervaring met het werken met kristallen en de maan.

Alle kristallen zijn in de praktijk/shop aanwezig, dus je kunt ze zien, vasthouden en daarnaast leer je te werken met de nieuwe maan en het daarbij behorende kristal. Want wat is er nu beter dan het geleerde in de praktijk te testen.

 

NEW MOON RITUAL
De nieuwe maan staat deze keer in het teken Maagd.

Om je af te stemmen en voor te bereiden op je nieuwe maan magie, contempleer te volgende vragen en voel welke thematiek voor jou het meest resoneert:

🌑 Welk project/proces is voor jou op dit moment belangrijk, maar heeft niet voldoende aandacht gehad om te kunnen ontwikkelen?

🌑 Er zit een innerlijke wijsheid in je verborgen, maar je voelt dat deze ergens is geblokkeerd. Je verlangt naar een diepe verbinding met die wijsheid.

🌑 Je hebt je creatie- en manifestatiekracht (te) afhankelijk gemaakt van anderen en/of je omgeving. Je verlangt ernaar om vrijheid en zelfverzekerdheid meer ruimte geven.

🌑 Je bent een bezige bij die altijd in de weer is en hebt je verbinding met (innerlijke) rust verloren.

 

As Above, So Below 

 

Boek je kaartje online via de shop. Komt deze datum je niet gelegen, kijk dan eens naar Moon Manifestation Magic op 25 sept. of 23 okt..

Dit zijn voorlopig de laatste keren dat ik deze workshop geef – don’t miss out on this insightful event that will enhance your manifestation skills.

 

Let’s weave some magic together!

Details

Date:
August 28, 2022
Time:
19:00<br>21:00 CEST
Cost:
€55.00
Event Category:

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map