menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

October 24, 2022 - 19:30
21:30 CEST

€55
keyboard_arrow_up

MOON MANIFESTATION MAGIC
Reis zondagavond mee in de wereld van maanmagie en kristallen. Tijdens deze 2+ uur durende workshop, welke voorlopig de laatste is vanwege de online cursus die uitkomt via @arsnotoriaacademia leer jij hoe je manifestatiekracht een extra boost kunt geven door samen te werken met de maan.

Elke fase van de maan is geschikt voor bepaalde handelingen, van meditatie en contemplatie, tot doelen stellen, actie nemen en rituelen uitvoeren. Daarnaast krijg je een overzicht van welke kristallen bij welke maanfase horen en deel ik met jou mijn jarenlange ervaring.

Alle kristallen zijn in de praktijk/shop aanwezig, dus je kunt ze zien, vasthouden en daarnaast leer je te werken met de nieuwe maan en het daarbij behorende kristal. Want wat is er nu beter dan het geleerde in de praktijk te testen.

NEW MOON IN SCORPIO RITUAL
We ontmoeten elkaar vlak voor de nieuwe maan eclipse in het teken Schorpioen.
Om je af te stemmen en voor te bereiden op je nieuwe maan magie, denk over de volgende thema’s na en voel welke voor jou het meest resoneert:

🌑 Met deze Nieuwe Maan weef ik de magie om mijn innerlijke kracht aan te wakkeren. Ik voel dat mijn invloed om mijn eigen leven te creëren en/of de invloed die ik op de wereld om mij heen hebben vergeten of te klein heb gemaakt. Deze nieuwe maan eclipse is een uitnodiging om mijn potentieel te doen ontwaken. I Seize My Power!

🌑 Met deze Nieuwe Maan bevrijd ik mezelf van de angsten en fantasieën van schaarste. Zowel interne schaarste en het gevoel of idee niet genoeg te zijn, of ‘unloveable’ te zijn, alswel de schaarste van niet genoeg middelen.

🌑 Deze Scorpio Eclipse doet het licht schijnen op mijn creativiteit. De momenten van weinig flow en creatie mag ik nu juist omarmen als vruchtbare grond om van te mogen creëren en tijdens deze Nieuwe Maan plant ik het zaadje voor datgene wat door mij heen wil werken en zich wilt manifesteren.

🌑 Ik voel dat ik met deze Maan een hoofdstuk mag sluiten en een nieuwe mag beginnen. In plaats van te anticiperen op wat er van mij in dit nieuwe hoofdstuk verwacht wordt, weef ik mijn maanmagie voor inzicht en kracht, zodat ik dit nieuw hoofdstuk kan schrijven volgens mijn eigen authenticiteit en richt ik mij op de dingen waar ik blij van word.

 

Don’t miss out on this insightful event that will enhance your manifestation skills.

Boek je kaartje online via de shop.

Dit is voorlopig de laatste keer dat ik deze workshop geef.

 

As Above, So Below 

Let’s weave some magic together!

Details

Date:
October 24, 2022
Time:
19:30<br>21:30 CEST
Cost:
€55
Event Category:

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map