menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

September 25, 2022 - 19:00
21:00 CEST

€55
keyboard_arrow_up

MOON MANIFESTATION MAGIC
Reis mee in de wereld van maanmagie en kristallen.

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer ik je hoe jij je manifestatiekracht een extra boost kunt geven door samen te werken met de kracht van de maan.
Elke fase van de maan is geschikt voor bepaalde handelingen, van meditatie en contemplatie, tot doelen stellen, actie nemen en rituelen uitvoeren. Wij behandelen het allemaal.

Daarnaast krijg je een overzicht mee van welke kristallen bij welke maanfase horen en deel ik met jou mijn jarenlange ervaring met het werken met kristallen en de maan.

Alle kristallen zijn in de praktijk/shop aanwezig, dus je kunt ze zien, vasthouden en daarnaast leer je te werken met de nieuwe maan en het daarbij behorende kristal. Want wat is er nu beter dan het geleerde in de praktijk te testen.

 

NEW MOON RITUAL
We ontmoeten elkaar tijdens de nieuwe maan in het teken Weegschaal.

Om je af te stemmen en voor te bereiden op je nieuwe maan magie, contempleer te volgende vragen en voel welke thematiek voor jou het meest resoneert:

🌑

🌑

🌑

🌑

 

Don’t miss out on this insightful event that will enhance your manifestation skills.

Boek je kaartje online via de shop. Komt deze datum niet gelegen dan is 23 okt. voorlopig de laatste keer dat ik deze workshop geef.

 

As Above, So Below 

Let’s weave some magic together!

Details

Date:
September 25, 2022
Time:
19:00<br>21:00 CEST
Cost:
€55
Event Category:

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map