menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

October 31, 2021 - 19:00
22:00 CET

keyboard_arrow_up

A Dinner Party Invitation to Honour Them Bones

Honour Them Bones is een ceremoniële avond, waarbij we op de dag dat de sluier tussen de werelden het dunst is samenkomen om onze geliefde voorouders en dierbare overleden te herinneren en te eren. Sounds spooky? No way – we eren de bloedlijn waar we vandaan komen en de cyclus van het leven, oftewel continue transformatie. En dat doen we in stijl!

Verlang je naar een magische avond die net even dieper gaat? Naar een bezielde verbinding met je Spirit Guides?

Wat we gaan doen – in een notendop.

— We creëren een altaar voor onze geliefde voorouders en dierbare overledenen en ik leer je de elementen van hoe je dit thuis kunt doen.
— Openen van derde oog.
— Connectie maken met je Spirit Guides.
— Een volledig verzorgd vegetarisch 4 gangen dinner party welke ceremonieel is ingericht.
— Een kleine begravenis (ik noem dit onderdeel altijd dying a little death – het is als het eren van je verleden tijdens het houden van een kleine begravenis voor je oude zelf en de dingen die je lost laat).
— De weg naar de toekomst orakelen, waarbij ik je de basistechniek van kristalomancy leer, oftewel scrying the way forward.
— We sluiten af met een toast – to all blessings, want het is de dag waarop we een witchy new year vieren!

Bij aanmelding krijg je het volledige programma en menu incl. de informatie over wat je mag voorbereiden/meenemen.

Wanneer: zondag 31 okt. van 19u – 22u (and maybe a little or a lot beyond)

Waar is deze ceremonie niet voor?

Het is niet het moment om je zeer dwarse voorouder die toch al niet zo goed in de familie lag uit te nodigen (daarvoor is een andere tijd en een andere plaatst en het helen van die lijnen komt ander werk bij kijken waar ik je één op één bij kan ondersteunen). We omringen ons met de voorouders die ons van de zij-lijn staan aan te moedigen en bereidt zijn hun wijsheid verder door je heen te laten stromen.

Noch heeft deze ceremonie het doel om één van je voorouders specifiek te channelen. Als je boodschappen binnenkrijgt deze avond welke straight to the heart zijn, geweldig! Take them in fully, write them down… Laten we op dat soort momenten, hoe hartverwarmend dit soort ervaringen ook zijn, vooral voor elkaar zorgen en de rust bewaren, zodat anderen hun eigen belevingen ook kunnen waarnemen en meemaken. Aan het einde van de ceremonie is er ruimte om kort bevindingen te delen.

Word je hier net zo razend enthousiast van als ik? Great! Maar ik kan het mij voorstellen als je het wellicht ook een beetje spannend vindt – in dat geval, laat mij weten welke vragen ik mag beantwoorden. We kunnen altijd samen sparren of dit het event voor jou is.

With witchy love & all blessings be,
Aïsha Zafirah

Kaartjes: €75 all incl. – iedereen vanaf 18jr is welkom.

Tijdens de avond geldt op alle items uit de shop (kristallen, spell jars, aurasprays en meer..) 15% korting en op boekingen voor coachingstrajecten en energetische behandelingen 10% korting.

FAQ

Wat als ik geen (goede) relatie heb met mijn ouders/mijn familie niet ken?

Would you believe me when I tell you that your pool of ancestors is infinite? De energieën die jou vanuit je bloedlijn ondersteunen gaan verder dan de generaties die jij vleselijk of d.m.v. familieverhalen kent. Een ceremonie zoals deze is als het overbruggen van het gat tussen deze generatiekennis. Betekent dit dat je de avond verlaat met een duidelijk verhaal van wie jou heeft bezocht? Mits je mediamieke gaven hebt :), hoogstwaarschijnlijk niet. Maar je zult het voelen in de vorm van een onuitputtelijke kracht, liefde, support, heling.

Daarnaast reikt onze multidimensionale support verder dan alleen onze fysieke bloedlijn. We hebben een arsenaal aan gidsen die ons omringen en supporten, welke o.a. zijn verbonden aan de diverse incarnaties van je ziel.

Details

Date:
October 31, 2021
Time:
19:00<br>22:00 CET
Event Category:

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map