menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

February 9, 2020 - 19:00
21:00 CET

keyboard_arrow_up

Op 9 februari vieren we de volle maan in het teken Leeuw. En dat doen we geheel in stijl met een Full Moon Yoga Nidra Deluxe onder begeleiding van Aïsha Zafirah bij Ohm Studio.

Aan het begin van het nieuwe jaar, wanneer jij je hebt afgestemd op je nieuwe doelen is deze maan geschikt om je goede intenties en plannen extra kracht bij te zetten. En het teken Leeuw, wat onder andere bekend staat als het vuurteken van overvloed helpt ons hierbij.

Aїsha zal je daarom tijdens het Full Moon Yoga Nidra Deluxe event verder ondersteunen in het laten ontbranden van het vuur element in jezelf. Dit doet zij d.m.v. body movement en visualisatie. Nadat het vuur element is aangewakkerd en prana vrij door het lichaam kan stromen wordt het 2 uur durende event afgesloten met een diepe meditatie – yoga nidra. Yoga nidra zorgt voor ontspanning, het kalmeren van het zenuwstelsel en helderheid van de geest.

Tijdens het event maakt Aïsha gebruik van kristallen klankschalen, drum, soundtubes, zang en nog veel meer. De zuivere klanken van de kristallen klankschalen balanceren de chakra’s, zuiveren het (energetisch) lichaam, waardoor je tot een diepe ontspanning kunt komen.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via Ohm Yoga Studio.

Details

Date:
February 9, 2020
Time:
19:00<br>21:00 CET

Venue

Ohm Yoga studio
Ohm Yoga studio
Alkmaar, 1811 LW
+ Google Map