menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

March 9 - 09:30
12:30 CET

€279,00
keyboard_arrow_up

Ars Notoria Academia biedt een unieke reis van zelfontdekking, transformatie en spirituele ontwikkeling in de workshopserie “De Violette Vlam”. Ontdek hoe je kunt werken met de kracht van je Hogere Zelf als bron van wijsheid, transformatie, begeleiding, inspiratie en creativiteit. Laat je inspireren door contact te maken met je eigen goddelijke essentie!

 

De spits is eraf en 2024 is begonnen.

 

Voel jij de uitnodiging om dit jaar nóg dichter bij jezelf te mogen komen? Meer te leven vanuit je innerlijke essentie, je zielspad en je creatiekracht? Wil jij het leven leiden waarvan je hart sneller gaat kloppen en bemerk je het verlangen om je spiritueel te ontwikkelen en je potentieel te verwezenlijken?

 

Dan is De Violette Vlam voor jou!

 

Deze serie is opgebouwd uit drie ochtenden en thema’s, waarin je per thema een verdiepende stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling. Naast het behandelen van theorie over zelftransformatie, je Hogere Zelf en het je verbinden met je creatiekracht worden er diverse technieken behandeld en beoefend. Tevens wekken we samen de kracht van De Violette Vlam op en leer je rituelen die jou verder kunnen begeleiden in het ontwikkelen van helderheid, inspiratie en het nog meer mogen ontluiken van je innerlijke licht. Hierdoor kom je, vanuit een liefdevolle connectie met je hart, in een verreikende verbinding met het leven en jouw unieke zielspad.

 

De workshops vinden plaats op zaterdagochtend van 9:30u – 12:30u op 9, 23 maart en 6 april.

 

De Violette Vlam helpt je in het vervullen van je levensdoelen. Gelijktijdig draag je daardoor bij aan het collectief. Wanneer je groeit, je unieke licht en liefde over de wereld laat stralen, draag je bij aan het groter geheel.

 

Deze workshop vraagt om toewijding. Je haalt er het beste uit wanneer je in de tussenliggende weken tijd maakt voor je proces, het je eigen maken van de technieken en de opdrachten in je werkboek.

 

Wanneer je je energieveld en bewustzijn vult met De Violette Vlam helpt deze frequentie je om obstakels te overbruggen. Zet in op de groei van jouw potentieel en breng meer vreugde, vrede en kracht in je leven!

 

Ars Notoria Academia biedt het volgende:
– Een 9 uur durende workshopserie verdeeld over drie ochtenden.
– Na aanmelding ontvang je een e-mail met vragen die je voor jezelf mag beantwoorden ter voorbereiding op dag 1.
– Je krijgt een begeleidend werkboek ter waarde van €24.95,- zodat je de behandelde theorie kunt nalezen incl. diverse oefeningen die je thuis kunt uitvoeren.
– Na elke workshop ontvang je opdrachten om je verder te ondersteunen op je reis en je voor te bereiden op de eerst volgende keer dat we samen komen.
– Je leert werken met kristal energie en krijgt een zeldzaam kristal ter waarde van €38.95,- waarmee je de kracht van De Violette Vlam verder kunt cultiveren.
– Tevens krijg je een signature crystal aura spray van Aïsha Zafirah ter waarde van €34.95,- speciaal gemaakt voor De Violette Vlam (niet te koop in de webshop).

 

PROGRAMMA

 

💜 9 maart: Ontwaken Van De Violette Vlam –  Terugkomen Bij Je Kern en Connectie Met Je Hogere Zelf

Wat is de Violette Vlam?
De Violette Vlam is een ritueel met een krachtige energie die negatieve patronen en invloeden helpt om te zetten in heling en positiviteit. In dit dagdeel zul je leren hoe je deze vlam kunt oproepen en laten werken als een transformerende kracht in je leven.

Diepgaande Transformatie
Ontdek hoe De Violette Vlam diep binnenin jou werkt en hoe het je helpt oude energieën en beperkingen los te laten, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke groei.

Schaduwwerk
Door je bewust te zijn van je schaduwstukken en obstakels, kun je gericht inzetten op die delen die je wilt helen en reinigen. Door deze stukken op een zachte manier energetisch op te ruimen maak je de weg vrij voor persoonlijke groei.

Contact met Je Hogere Zelf
Leer praktische technieken om contact te maken met je Hogere Zelf. Dit opent de poorten naar innerlijke wijsheid en leidt tot een meer vervullend leven.

 

🦋 23 maart: Gedaanteverwisseling en Vereeniging

Functionele Gedaanteverwisseling
Ontdek wat dit alchemistische proces is en hoe het je lichaam, ziel en geest ondersteunt. Leer hoe dit proces leidt tot persoonlijke groei en positieve veranderingen in diverse aspecten van je leven en wat het belang is van het werken met de kracht van de shapeshifter.

Praktische Tools voor Zelfontwikkeling
Ervaar hands-on tools die je kunt gebruiken voor dagelijkse zelfreflectie en groei, geïnspireerd door de transformatieve kracht van De Violette Vlam.

Persoonlijke Groei
Breng balans in de energieën die je ervaart vanuit lichaam, gevoel, geest en ziel en bereid je voor op meer eenheid met je Hogere Zelf. Vanuit hier kun je de kosmische begeleiding ontvangen die helderheid, focus en richting geeft, waardoor je zielspad zich steeds duidelijker kan presenteren.

 

❤️‍🔥 6 april: Het Licht Van Je Essentie

Transmutatie
Ontdek hoe de fases van transmutatie je helpen in het belichamen van je innerlijke licht. Leer hoe je voor je innerlijke vlam kunt zorgen, zodat jij je leven vanuit dit licht, spirituele inspiratie en ondersteuning kunt leven.

Universele Kracht
Hoe leef je met meer intuïtie en hoe hou je in drukke tijden verbinding met je goddelijke essentie? Leer de kracht van overgave en vertrouwen vanuit De Violette Vlam en ervaar hoe je meer vanuit je zijns-modus mag leven.

Jouw Unieke Essentie in de Wereld
Krijg inzichten en praktische tips om meer van jouw unieke essentie te laten schitteren in je dagelijks leven. Ontdek hoe dit je helpt een gelukkiger leven te leiden en je zielsmissie te vervullen. Door onszelf beetje bij beetje te genezen, genezen we beetje bij beetje de wereld.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Deze workshopserie is een investering in je eigen groei, spirituele ontwikkeling en welzijn. Ars Notoria Academia neemt je mee op een reis van innerlijke transformatie, spirituele alchemie en magie. Ontvang diepgaande kennis over de Violette Vlam, de mystiek van alchemie, maar ook praktische tools die je levenslang kunt gebruiken. Je ontvangt:
– Een negen uur durende workshop, waarbij je alle gelegenheid krijgt om te delen en vragen te stellen.
– Werkboek t.w.v.  €24,95.
– Zeldzaam kristal t.w.v. €38,95.
– Unieke Crystal Aura Spray t.w.v. €34,95.

 

 

📧  CONTACT

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen via: info@aishazafirah.com

 

Ars Notoria Academia begeleidt je met liefde en toewijding op je reis naar zelfontdekking, transformatie en magie. Become the magic you are longing for – tend to your divine flame!

 

Carpe Omnia,
Aïsha

Details

Date:
March 9
Time:
09:30<br>12:30 CET
Cost:
€279,00
Event Categories:
, ,

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available