menu
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

May 11 - 09:00
13:00 CEST

€169,00
keyboard_arrow_up

Ben je nieuwsgierig naar de betoverende wereld van kristallen? Of ben je al bekend met edelstenen en wil je graag dieper duiken in de kunst van het activeren en gebruiken van kristallen voor jouw persoonlijke groei? Dan is deze workshop precies wat je zoekt!

‘De Magie Van Kristallen’ zit vol informatie over hoe je kristalenergie kunt inzetten en een persoonlijke band met kristallen kunt opbouwen. Leer technieken om ze in je dagelijks leven te integreren zodat je balans, rust en positieve energie kunt creëren. Deze workshop biedt je de basis om je kristal magie verder uit te bouwen. Dit zal je ondersteunen in o.a. emotionele heling, zelfontwikkeling en manifestatie.

Leer jouw unieke kristaltaal te ontwikkelen! Je krijgt in deze workshop alle ruimte om te ontdekken, proberen en te ervaren wat kristal energie voor je doet.

Tevens ontvang je een manifestatie kristal waar je tijdens de workshop ook al mee zult werken. Daarnaast ontvang je een set om je kristallen veilig – zonder kans op beschadiging op- en te ontladen. En een gedetailleerd werkboek met uitgebreide informatie en een aantal kristal rituelen die je thuis kunt uitvoeren.


Deze workshop vindt plaats op zaterdagochtend 11 mei van 09:00 uur tot 13:00 uur.


Ars Notoria Academia biedt het volgende:

– Een 4 uur durende workshop.
– Na aanmelding ontvang je een e-mail met vragen die je voor jezelf mag beantwoorden ter voorbereiding.
– Je krijgt een begeleidend werkboek ter waarde van €18,95 zodat je de behandelde theorie kunt nalezen incl. diverse kristal rituelen die je thuis kunt uitvoeren.
– Je leert werken met kristal energie en krijgt een manifestatie kristal ter waarde van €29,95 waarmee je jouw relatie met kristallen verder kunt cultiveren.
– Tevens krijg je een op- en ontlaad set voor je kristallen ter waarde van €19,95.


💎
PROGRAMMA

– Wat Is Kristal Energie?
Leer over de basis van kristalenergie en hoe je kristallen kunt toepassen. Hoe hebben vorm, grootte en kristaltype effect op het resultaat wat je voor ogen hebt?

– Hoe Kies Je Een Kristal Intuïtief?
Via diverse oefeningen (her)ontdek je jouw intuïtieve verbinding met kristallen. Zodoende kun je kristalhelder aanvoelen welk kristal bij jou past.

– Het Bouwen Van Een Unieke Relatie Met Je Kristal
Leer jouw kristallijne zintuigen te activeren, zodat je een totaal andere relatie met jouw kristallen kunt aangaan.

– Energie Detecteren & Activeren
Ontdek effectieve methoden om de energie van je kristallen te activeren en optimaliseren, zodat je ze kunt gebruiken en voor diverse doeleinden kunt inzetten.

– Verzorging: Reinigen, Opladen & Ontladen
Leer de meest effectieve manieren om je kristallen klaar te maken voor gebruik. Hoe kun je een kristal reinigen en opladen, zodat deze klaar is om geprogrammeerd te worden voor een specifiek doel? En wat is het belang van ontladen?

– Je Kristal Programmeren
Haal het beste uit de relatie met je kristallen en de energie die ze vertegenwoordigen door ze te programmeren. Leer wat programmeren is, waarom dit werkt en hoe je hiermee aan de slag gaat.

– Praktische Toepassingen
Zodat je verder aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je kristal magie… Ontdek eenvoudige en praktische manieren om kristallen te integreren in je dagelijkse routine.

 

INTENSITEIT

Level: ⚚ ⚚ ⚚

Leer hoe je een persoonlijke band met je kristallen kunt opbouwen en de magie van kristallen op een totaal unieke wijze kunt ervaren. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, deze workshop is een investering in je eigen groei, spirituele ontwikkeling en welzijn. Ars Notoria Academia helpt je de fundering te leggen in het het werken met edelstenen en mineralen, zodat je met vertrouwen, kennis en plezier je kristal magie verder kunt ontwikkelen. Ontvang uitgebreide kennis over hoe kristalenergie werkt en praktische tools die je levenslang kunt gebruiken. Je ontvangt:
– Een vier uur durende workshop, waarbij je alle gelegenheid krijgt om verschillende ervaringen op te doen en vragen te stellen.
– Werkboek t.w.v. €18,95.
– Manifestatie kristal t.w.v. €29,95.
– Op- en ontlaadset voor je kristallen t.w.v. €19,95.

 

📧  CONTACT

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen via: info@aishazafirah.com

 

TIPJE VAN DE SLUIER

Ars Notoria Academia start in 2024 met een uniek aanbod aan diverse Kristal Magie workshops. Deze zullen de komende twee tot drie jaar in persoon worden gegeven en uiteindelijk onderdeel worden van het online platform van de academie.

Je kunt zelf kiezen of je één of meerdere workshops volgt. Alle workshops samen vormen de cursus Kristal Magie. Met deze cursus leer je alle vaardigheden kennen die je nodig hebt om Kristal Magie succesvol toe te passen, zodat het jouw leven kan verrijken met persoonlijke ontwikkeling, balans voor lichaam en geest en spirituele groei.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten, de Kristal Magie cursus zal opgebouwd zijn uit o.a. de volgende workshops:
– Aura Reiniging, Chakra Heling & Ruimte Zuivering Met Kristallen
– Je Dromen Manifesteren Met Behulp Van Kristallen En De Maan
– Kristallen En Heilige Geometrie
– Werken Met Kristallen Schedels

Wanneer jij je aanmeldt voor de workshop word je automatisch op de hoogte gehouden van de vervolgworkshops Kristal Magie. Je kunt je hier ter alle tijde voor afmelden.

Become the magic you are longing for – tend to your divine flame!

 

Carpe Omnia,
Aïsha

Details

Date:
May 11
Time:
09:00<br>13:00 CEST
Cost:
€169,00
Event Categories:
, , ,

Venue

Aïsha Zafirah
Jan van Scorelpark 51
Schoorl | NL, Nederland 1871EG Netherlands
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available